meh ikut saye :D

Wednesday, June 15, 2011

mid term exam !

sebelum cuti penggal pertama periksa pertengahan tahun telah dijalankan , selame 3minggu *kot periksa tu diadakan , tapi time periksa tu dijalankan , aku sempat jawab BM je , sebab time tuh aku  wakil sofbol daerah gombak ,*seminggu je .tapi ade beberape paper aku kene repeat balek dgn kwn yg lain. hmmm , lepas cuti penggal nie .keputusan sume dah dapat , hmmmm , banyak FAILED    doe , sebab byk main , mase dlm kelas main2 , tak tumpukan perhatian mase cikgu ajar , pastu keje2 yg cikgu bagi sume tak buad *macam mane tak failed :D . okayy , lepas nie taknak main2 laa , sebab pasnie aku ade peperiksaan penting untuk menentukan mase dpn   , HAHA ! ayat kaw ain . :) lepas nie nak buad latihan yg cikgu bagi , mase dalam kelas nak tumpukan perhatian taknak gelak2 dah . :D goodluck ain :D

Sunday, June 12, 2011

s e k o l a h . .

assalamualaikum semua ! adoiii , esok 13/6 .skola laa pulakk . mood malas sudah sampai . adoii , tapi bile time cuti panjang bosan pulakk , nak buka skola malas pulakk nak g skola . hmmmm, macam2 laa . aduhhh , MALAS .;(

Saturday, June 11, 2011

awak !

awak , awak ! saya nak bagi taw awak yang saya sayang awak , hahaahaaa :) i ♥♥ u awak :)

Friday, June 10, 2011

tak payah nak rahsia lagi laa kawan !

HAHA , kecoh betul laa dorg nie , saya dgn die kawan je *kot HAHA , ape yang aku rahsia dgn korg nie p0n aku tak tahu laa ,, adoii , klw ade aku dah bagi taw laa . ape laa korg nie . jgn risau klw ade nanti aku akan bagi taw korg eh , cube cepat dgn lambat je . :)

10.06.2011

10.06.2011 ! kenapa dgn tarikh tu ea ? celebrate anniversary ke ? kahwin ? hahaa ,taklaa , tarikh tu birthday membe stiffany , hmm , best dapat meet membe2 kelas kat birthday die :) . gamba2 time kat birthday stiffany


diyana dgn hazrat :)

edwin fan






diyana yusuff


mereka kawan sahaje


opssss ! middle finger for u . sayang !

stiffany


:)





*yuna ,hahaaaa :)




makan je keje dorg nie




ladies only !

sweet macam gula2 LOLIPOP kan kan ;)



happy je korg nie ;)


lepas party tu kiteorg pegy , karok pulakk , HAHA . mmg gile laa korg nie . ape2 pon korg best ! nazrin rugi kaw tak ikut , *HAPPY BIRTHDAY STIFFANY ,may allah bless you . *speaking pulakk aku nie , tah betol ke tidakk . :)

Wednesday, June 8, 2011

nak !

saya nak nie , awak ! awak , boleh tolong beli kan .



:)*suka hati je kaw nie , main nak2 pulak :)

Tuesday, June 7, 2011

keliru

nie nak habaq mai nie , caner bile korg satu kelas dgn kemba , mesti pening kan , nak tao mane abg , mane adek , same laa jugakk mcm aku , tapi adek aku takde laa pulakk aku salah pggl .mayb sebab dah selalu tgok kot , yg kemba tu tak selalu tgok . tapi aku pelik laa , caner budak2 kelas aku boleh tahu haa, mane 1 abg , mane satu adek . haiissssshhh .pening kot !

hheeeee :) sorry aku amek gamba korg tak bagi taw :)

i love u !

saya sayang awak tahu ! hahahaaaaa , merepek . *sape laa kan yang kaw sayang tu ain . baru balek dari melepak dgn nurul natashah mustaffa ,nur alia long . gila dah lame tak kelua malam mcm nie , bile dpt kelua *tak ingat nak balek pulakk . heee :) lepak dgn kawan tersayang . :) S A Y A N G K O R G :D

Thursday, June 2, 2011